Werken bij Wit

Wil jij werken als loodgieter
of cv-monteur?

We kunnen een paar extra handen goed gebruiken. Iemand die bij klanten thuis zorgt dat storingen worden verholpen en nieuwe installaties netjes worden aangelegd.

Als jij je hierin herkent:

  • Je bent al een ervaren monteur of loodgieter
  • Of je bent handig en wilt veel leren
  • Je hebt technisch inzicht en bent flexibel
  • Als iemand een probleem meldt, wil jij het graag oplossen en meestal lukt je dat ook
  • Niet meteen opgelost? Dan weet jij meestal een tijdelijke oplossing
  • Je komt graag bij klanten thuis, bent vriendelijk en werkt netjes
  • Je hebt rijbewijs B

Dan zoeken we jou.

Bij Fa. J. Wit en Zn. kan je zelfstandig aan de slag en bij grote klussen werk je in het team. Moet je nog veel leren? Dan ga je mee met een van onze mensen. Als je meer leert, ga je natuurlijk ook steeds vaker zelf op pad. Wij verzorgen installatiewerk, nieuwbouw, verbouw en cv-onderhoud en we hebben een 24/7 storingsdienst. We zijn een klein team van vakmensen. Word jij ons nieuwe teamlid?

Jouw opleiding?

We willen natuurlijk de liefste met een technische basis: installatietechniek, meet- en regeltechniek, bouwkunde… maar ook simpelweg de wil om hard te werken en veel te leren brengt je al een heel eind. Ben je handig en ben je bereid om cursussen te volgen, dan gaan we graag met je in gesprek. Rijbewijs B is wel nodig.

Wat kan je verwachten?

Bij installatiebedrijf J. Wit & Zn. leren we graag hoe je een goede service verleent en de klant helpt comfortabel te wonen en te werken. We zijn een klein bedrijf in een klein dorp, met klanten in de wijde omgeving. Als je voldoende kennis en ervaring hebt, ga je zelfstandig naar het werk.

(Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

Scroll to Top